خرید بلیط سفر

ایرلاین های بین المللی مختلفی برای تهیه بلیط سفر وجود دارند. سه ایرلاین برتر دنیا، Qatar Airways ، Emirates Airlines و Lufthansa می باشند.

قیمت بلیط این سه خطوط هواپیمایی از سایر ایرلاین ها به علت کیفیت و خدمات هوایی و پروازی بهتر، بالاتر می باشد.

سایر ایرلاین های بین المللی شامل KLM Airlines ، Turkish Airways و غیره می باشند.

تقریبا تمام ایرلاین های دنیا کلاس های مختلف پروازی با قیمت های متفاوتی دارند. معمولا ۵۰ تا ۷۰ روز مانده به پروازمیتوانید بهترین قیمت را پیدا کنید. در موارد کمی ممکن است در روزهای نزدیک به پرواز بلیط های خیلی ارزانی خریداری کرد ولی این استثنا هست و توصیه می شود هرزمان که برنامه سفرتان قطعی شد برای خرید بلیط اقدام کنید .

 پس به طورکلی برای تمامی ایرلاین ها هرچه به تاریخ سفرتان نزدیک تر شوید، قیمت بلیط بالاتر خواهد بود.

توضیح مختصر راجع به سه ایرلاین برتر:

– Emirates Airlines : در صورت سفر با این ایرلاین ترانزیت شما در فرودگاه بین المللی دوبی خواهد بود. مقدار بار مجاز برای کلاس اکونومی معمولا ۲۳ کیلوگرم می باشد. فرودگاه دوبی یکی از بهترین فرودگاه های بین المللی است و درصورتی که ترانزیت طولانی داشته باشید، با گشتن در آن گذر زمان را متوجه نخواهید شد )البته این فرودگاه eye print دارد و اگر لنز میگذارید بهتر است به این نکته دقت کنید تا وقتتان هدر نرود.

Qatar Airways – : ترانزیت شما در فرودگاه دوحه خواهد بود. این فرودگاه نیز یکی از بهترین فرودگاههای بین المللی می باشد. مقدار بار مجاز برای کلاس اکونومی معمولا دو چمدان ۲۳ کیلوگرمی می باشد.

Lufthansa Airlines – : توقف شما در فرودگاه فرانکفورت خواهد بود. مقدار بار مجاز برای کلاس اکونومی معمولا دو چمدان ۲۳ کیلوگرمی میباشد.

ویزای ترانزیت :

یک سری از کشورها برای توقف در فرودگاهشان و تعویض هواپیما ویزایی به اسم ویزای ترانزیت درخواست می کنند. البته این ویزا برای شهروندان کشورهای محدودی از جمله ایران اجباری هست. همه کشور های اروپایی حوزه شینگن برای توقف هر چند کوتاه در فرودگاه شان این ویزا را درخواست می کنند. البته اگر مقصد نهایی شما آمریکای شمالی باشد نیازی به دریافت ویزای ترانزیت شینگن ندارید .برای بعضی از کشورها هم اگر توقف در فرودگاه از مدت زمان خاصی بیشتر باشد شما

نیاز به دریافت ویزای ترانزیت دارید. مرجع مشخص و جامعی برای فهمیدن اینکه تعویض هواپیما در کشوری نیاز به ویزای ترانزیت دارد یا نه، وجود ندارد. برای ایرلاین هایی که به ایران پرواز دارند آژانس های مسافرتی در این زمینه اطلاعات کامل دارند ولی برای سایر کشورها باید داخل سایت وزارت خارجه آن کشور، سایت ایرلاین و یا گوگل دنبالش بگردید.

برای تهیه بلیط خود هم می توانید به آزانس های مسافرتی مراجعه کنید، هم می توانید به صورت آنلاین از وبسایت های

مختلف خریداری کنید.

سایتها چند مدل هستند؟

سایتهای فروش بلیط به سه دسته کلی تقسیم می شوند:

۱ . سایتهای خود هواپیماییها.

۲ . سایتهای واسطه:

این وبسایت ها عملا آژانسهای آنلاین هستند. مستقیما پرداخت را انجام میدهید و مستقیما برایتان بلیط را صادر می کنن.گاها ممکن است قیمتشان از خود ایرلاین کمتر یا بیشتر باشد که معمولا بستگی به عوامل مختلفی از جمله شرایط و قوانین بلیط دارد. قبل از خرید، قوانینشان را دقیق و با حوصله بخوانید.

۳ . موتورهای جستجو:

پرداختی صورت نمی گیرد. این موتورها صرفا سعی میکنند بهترین و ارزانترین پروازی که میشناسند را پیدا کنند وشما را لینک میکنند به سایت فروشنده. مثال: momondo و گوگل فلایتز .

کدام سایت بهتراست؟

قبل از همه موتورهای جستجو. اولویت خاصی هم ندارند. از همه استفاده کنید تا بهترین پرواز را پیدا کنید. از بین سایتهای واسط ایرانی، مطمئن شوید که نماد اعتماد الکترونیک دارند. تماس گرفتن با آن وبسایت قبل از خرید برای سنجش کیفیت پشتیبانی شان هم می تواند مفید باشد. برای واسطه های خارجی هم بهتر است ریویوهایشان را بخوانید .مراقب شرایط کنسلی و تغییربلیط و بار باشید.

سایت seatguru چیست؟

مشخصات پرواز را وارد می کنید و شرایطش را از جمله نقشه ی داخلی هواپیما ، صندلیها و کیفیتشان را برایتان فراهم می کند. بعضی وقتها برای یک پرواز ممکن است چند ورژن متفاوت از نقشه هواپیماها را بدهد. در این مواقع باید بر اساس مدل پروازی که داخل بلیط نوشته شده و ساعت پرواز، ورژنش را تطبیق بدهید.

Flightstats

یکی دیگر سایتهای اطلاع رسانی می باشد که مسیر پرواز را هم نشان می دهد.

– نمونه هایی از سایتهای ایرانی )پرداخت ریالی:

alibaba.ir

flightio.com

samtik.com

respina24.com

– نمونه هایی از سایتهای خارجی )پرداخت ارزی:

cheapflights.com

cheapoair.com

farecompare.com

flighthub.com

flyfrontier.com

justfly.com

Kayak.com

Kiwi.com

momondo.com

– نمونه هایی از وبسایت هواپیماییها:

klm.com

lufthansa.com

qatarairways.com

turkishairways.com

در آخر، با مراجعه به وبسایت های اصلی خطوط هواپیمایی می توانید اطلاعات جامعی ازقیمت، قوانین، شرایط و مقررات پرواز بدست آورید.

خرید بلیط سفر